Nieuwste technologie

Het lijkt op het eerste zicht misschien niet zo, maar ook ramen en deuren evolueren met hun tijd mee. Via deze pagina houden we u graag op de hoogte van nieuwigheden binnen het bedrijf maar ook van de nieuwste technologie in Herk-de-Stad.

Verbouwingen

Binnenkort beginnen we met de uitbreiding van ons productieatelier in Herk-de-Stad. Niet alleen zal het atelier uitgebreid en gerenoveerd worden, ook zullen we een showroom bijbouwen op dezelfde locatie. Dat moet onze klanten uitnodigen om op hun beurt met hun klanten een kijkje te komen nemen in ons atelier en in onze showroom. Op deze manier zullen zij met hun eigen ogen zien dat het er kwalitatief hoogstaand en supernauwkeurig aan toe gaat bij ons. Wordt vervolgd!

Nieuwigheden

Onze vaste partner Deceuninck engageert zich voor de toekomst op het vlak van comfort, veiligheid en duurzame prestaties. Vanuit dit engagement en haar prominente rol in de industrie ontwikkelt Deceuninck continu nieuwe technologische ideeën die de energie-e­fficiëntie van haar raam- en deursystemen verder optimaliseert. Lees er meer over:

Zendow Neo
Handleiding Prekader

Contact

Meer weten over ons bedrijf of over de nieuwste technologie binnen onze branche? Neem contact met ons op of kom eens langs in ons (binnenkort vernieuwd) atelier!

 
Back to Top