Uw fabrikant van ramen en deuren

Poly V Construct is uw fabrikant in Herk-de-Stad van ramen en deuren. Onze B2B-service maakt dat u kan rekenen op zeer gunstige tarieven.

Werking

Poly V is een assemblagebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van PVC buitenschrijnwerk: schuiframen, ramen en deuren (zie: aanbod). Wij kopen de profielen aan op lengtes van 6m, die worden bij ons bewerkt, verzaagd, gelast en ten slotte verder geassembleerd tot een volledig raam: het beslag gaat erop, de scharnieren, sloten e.d. worden geïnstalleerd en de toebehoren zoals vliegenramen, rolluiken, ventilatieroosters e.d. naar wens toegevoegd.

Wij leveren geen zelfbouwpaketten, maar al deze toebehoren worden in onze atelier gemonteerd wat u een enorme tijdsbesparing oplevert tijdens uw plaatsing.
Voor de aankoop van onze profielen kunnen wij al jarenlang rekenen op extrusiebedrijf Kömmerling. Door deze samenwerking kunnen ook uw klanten genieten van de acties ondernomen door Kömmerling. Neem daarvoor eens een kijkje op hun website of bekijk hun brochures.

 

Plaatsing

Zelfstandige plaatsers, schrijnwerkers of bouwbedrijven kunnen bij ons gratis een offerte aanvragen. Particulieren kunnen naar u worden doorverwezen. Voor SOD (sleutel-op-de-deur) bouwbedrijven en Projectontwikkelaars kunnen wij vakkundige plaatsing voorzien.

Wij concentreren ons op één doel: het tot in de puntjes precies afwerken van uw PVC buitenschrijnwerk. Zo mag u op uw twee oren slapen dat u straks het beste materiaal in huis hebt voor de plaatsing van de ramen en duren van uw klanten op uw beurt.

Zit u met vragen? Neem contact op!

Back to Top