Voor al uw PVC buitenschrijnwerk

Poly V Construct maakt (schuif)ramen en deuren op maat en levert ze aan zelfstandige plaatsers, schrijnwerkers en bouwondernemingen. Kortom, wij zijn uw partner voor PVC in Herk-de-Stad.

Alle kleuren en maten

Poly V Construct is KIWA gecertificeerd en partner/dealer van Deceuninck NV. Deze samenwerking maakt dat wij mee tot de top van de groothandels behoren in de regio Herk-de-Stad op vlak van de assemblage van PVC buitenschrijnwerk. Lees hier alles over het productieproces.

U vraagt, wij draaien. Door onze flexibele opstelling kunnen wij maken wat u wenst. Wat de kleuren betreft, volgen wij het volledige kleurengamma van de leverancier. Ons aanbod is verder heel uitgebreid, zowel wat profielen als toebehoren betreft: scharnieren, sloten, vliegenramen, rolluiken, sierpanelen voor de deuren… Bekijk onze brochures.

Levering

Wij werken uw PVC buitenschrijnwerk tot in de puntjes af en leveren de ramen en deuren aan zelfstandige plaatsers, bouwbedrijven en schrijnwerkers. Deze B2B-service heeft in het verleden al tot heel wat positieve samenwerkingen en mooie resultaten geleid!

 

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Een medewerker neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Back to Top